Odlično, pripravljeni ste za naročilo!

Cenimo vaš čas in si prizadevamo, da bi naši postopki potekali čim bolj nemoteno in brez zapletov. Za vse opravljene storitve sprejemamo plačila prek bančnega nakazila.

Ouroboros varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
I agree that you process my personal data for the purpose of informing me about future offers, services, benefits and improvements via e-mail. Privacy policy

Oblikujemo prihodnost zdravja

z aktivacijo beljakovine sirtuin 6

Dobrodošli v projektu Ouroboros, kjer znanstvene inovacije osredotočamo na zdravje in dolgo življenjsko dobo. Smo pionirji raziskav aktivacije sirtuina 6, ki bi lahko pomenila prelomen pristop k celičnemu zdravju. Poglobite se in odkrijte več.

Spregledani varuh zdravja celic

Sirtuin 6 je beljakovina, ki jo pri človeku kodira gen SIRT6 in ki postaja znana kot ključen dejavnik pri zdravju, staranju in preprečevanju bolezni. Kot član beljakovinske družine sirtuinov ima raznoliko vlogo v številnih celičnih procesih, vključno s popravilom DNK, presnovnim urejanjem in nadzorom vnetij.

Zdravje

Je ključnega pomena v številnih celičnih procesih, vključno s popravilom DNK, urejanjem presnove in nadzorom vnetij.

Staranje

Je ključnega pomena v številnih celičnih procesih, vključno s popravilom DNK, urejanjem presnove in nadzorom vnetij.

Preprečevanje bolezni

Je ključnega pomena v številnih celičnih procesih, vključno s popravilom DNK, urejanjem presnove in nadzorom vnetij.

Varuje in ureja genomsko stabilnost

Varuje in ureja

Sirtuine včasih imenujemo geni dolgoživosti zaradi njihove ključne vloge v procesih, povezanih s staranjem in življenjsko dobo. Zlasti sirtuin 6 je bil opredeljen kot varuh genomske stabilnosti in regulator trajanja zdravja.

Zaradi svoje osrednje vloge pri ohranjanju celovitosti naše DNK je možna tarča za ukrepe, namenjene spodbujanju zdravja in preprečevanju s starostjo povezanih bolezni.

Varuje in ureja
image

Upočasnitev staranja in podaljševanje življenjske dobe

Nedavne študije so pokazale, da lahko aktivacija sirtuina 6 morda upočasni staranje in podaljša življenjsko dobo. To lahko stori tako, da izboljša popravljanje poškodb DNK in s tem preprečuje genomsko nestabilnost – ključni dejavnik staranja.

Poleg tega je sirtuin 6 vključen v nadzor glukozne in lipidne presnove, zato je zanimiv z vidika obvladovanja presnovnih motenj, kot je diabetes.

Upočasnitev staranja in
Upočasnitev staranja in

Predani smo premikanju meja

Naše razumevanje sirtuina 6 se nenehno dopolnjuje. Upamo, da bomo s preučevanjem te izjemne beljakovine odkrili nove strategije za izboljšanje zdravja ljudi in za zdravljenje s starostjo povezanih bolezni.

Ouroboros se zavzema za napredek tega znanstvenega področja. Naš cilj je razumeti vse zmožnosti aktivacije sirtuina 6 in načine za izkoriščanje njegovih lastnosti za bolj zdravo in daljše življenje.